Frank Rocco

Crearea rapidă a unui prototip în limbajul PHP folosind PHPRunner

Frank Rocco

Frank Rocco este programator senior / analist pentru Centrul medical „Elizabeth“, cu sediul în Utica, New York. Acesta lucrează în domeniul IT din 1984, când a început să lucreze ca programator la computerul „IBM System 38“, folosind limbajele de programare RPG și COBOL. În prezent furnizează aplicații web pentru diferite departamente, în funcție de cerințe.

Treaba lui Frank este să creeze aplicații în baze de date web folosind bazele de date „SQL Server“, „MySQL“ și „AS/400“. Majoritatea datelor cu care Frank lucrează sunt informații privitoare la internările și externările pacienților. „Înainte de a folosi PHPRunner ca să-mi realizez aplicațiile web, am fost nevoit să folosesc softul Dreamweaver“, spune Frank. „PHPRunner a redus timpul necesar dezvoltării de la câteva zile la câteva ore!“

Frank spune că durează aproximativ zece minute de folosire a lui PHPRunner pentru a produce aplicații web de tip CRUD (CREATE, READ, UPDATE, DELETE) sofisticate. PHPRunner generează, de asemenea, coduri de căutare sofisticate pentru a asigura membrilor staff-ului spitalului abilitatea de a găsi rapid informații precum cele legate de ordinele de achiziție (PO) sau demografia pacienților.

„Îmi place sincer codul care este generat de PHPRunner. Ceea ce majoritatea softurilor generatoare de coduri produc sunt codurile de felul spaghetelor, care sunt dificil de citit și întreținut“, spune Frank.

“Una dintre trăsăturile extrem de utile ale lui PHPRunner este capacitatea de a insera propriul tău cod în evenimentele care se ivesc în aplicație, precum (Before Add), (After Add). Acest lucru îmi permite mie să folosesc softul PHPRunner ca să generez din nou aplicația web, fără să pierd codul creat de mine“. Un exemplu de eveniment ce a implicat acest cod este legat de locul în care stochez informațiile privitoare la conturile de utilizator aparținând membrilor staff-ului, precum și datele la care a fost adăugat fiecare dosar sau s-a efectuat vreo modificare.

Măsurile de securitate au menirea de a opri anumiți membrii ai staff-ul spitalului din a adăuga sau schimba informații importante. PHPRunner este un ajutor minunat în acest departament și permite stabilirea unor restricții după grup. Setările privind securitatea pot fi croite astfel încât să mărginească accesul utilizatorilor până la câteva condiții predefinite.

Aplicația de mai jos, care presupune urmărirea stării ordinelor de achiziție se bazează pe câteva tabele, conținând mii de înregistrări cu astfel de ordine. Rulează cu „IIS 6.0“ scris în limbajul PHP5, iar baza de date aleasă este MySql.


Înapoi la lista de povestiri

Primește cele mai noi oferte prin email

Nu îți face griji, nu trimitem spam

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Resetează parola
   Compară produse
   • Total (0)
   Compară
   0