Rob, Daniel și Katelyn

I-am sugerat clientului nostru un website care folosește un sistem software de tipul CMS (Sistem de Gestionare a Conținutului), dar nu exista nimic care să poată gestiona toate lucrurile de care clientul nostru avea nevoie, așa că am pornit de la zero, folosind PHPRunner.

Rob Daniel Katelyn

Rob, Daniel și Katelyn reprezintă Livelink, o companie de dezvoltare web deținută de familie ce se află în Queensland, Australia.

Suntem o mică afacere de familie ce construim site-uri web din 1989. Trecutul meu profesional îl reprezintă fotografia comercială. Am ne-am ferit ca de ciumă lucrul cu bazele de date și, într-un final, am încercat să folosim softurile „PHP Maker“ și „DBQuicksite“, care au funcționat, dar erau neintuitive. Am testat un demo, luat dintr-o revistă, al softului PHPrunner și nici măcar nu i-am citit instrucțiunile de folosire. De atunci, am fost bucuroși să elaborăm proiecte în limbajul PHP, indiferent cât de mari sunt acestea.

Site+ul „Aussie Biker“ (www.aussiebiker.com.au) are aproximativ zece pagini principale și un număr mare de pagini „ascunse“, incluzând și un coș de cumpărături. Ne-a luat aproximativ trei sau patru luni să proiectăm și să construim acest site. Dacă n-am fi avut PHPRunner, nu ne-am fi angajat în elaborarea lui.

„Aussiebiker“ obișnuia să fie un site static, dar s-a dezvoltat în ultimii zece ani, iar administrarea sa devenise un coșmar. I-am sugerat clientului nostru un website care folosește un sistem software de tipul CMS (Sistem de Administrare a Conținutului), dar nu exista nimic care să poată gestiona toate lucrurile de care clientul nostru avea nevoie, așa că am pornit de la zero, folosind PHPRunner. Singurele pagini rămase neactualizate sunt cele cu un conținut permanent, precum formularele. Rezervările se fac online și avansurile sunt plătite. Clientul nostru poate, de asemenea, să-și ducă la bun sfârșit rezervarea etc. în timp ce se află „pe drum“, oriunde în Australia.

Am avut nevoie de ajutorul echipei de asistență frecvent fiindcă puneam la punct o cantitate mare de personalizări și informații cu diferite trimiteri, din tabele diferite. Am fi fost în mare primejdie fără asistența Suportul Tehnic. Mi-au răspuns atunci când dormeam, așa că puteam să pornesc iarăși la drum dimineața. Nu suntem „programatori“ și trebuie să fi părut ridicol pentru ei să ne ofere asistență uneori, dar au rămas calmi și ne-au fost pe deplin de ajutor.

Nu pot să ofer o cifră în ceea ce privește cât de mult PHPRunner ne-a ajutăm să economisim, dar ne-a făcut, cu siguranță, să câștigăm niște bani și să ne-a menținut clienții fericiți. Lucrăm la alte câteva proiecte, ajutați de softul PHPRunner, pentru o companie australiană importantă, aflată la 1200 km de noi, care aprovizionează mici comercianți cu componente și accesorii de aspiratoare.

Alegem să ne gestionăm toate sarcinile și toți clienții cu PHPRunner fiindcă avem membrii în echipă care lucrează din diferite locații. După ce selectăm un client, putem vedea instantaneu ce fel de sarcini îndeplinim și să ținem evidența configurațiilor ce țin de găzduire și a parolelor. Avem peste o sută de clienți și milioane de parole a căror evidență trebuie s-o ținem.

Punctul forte al softului PHPRunner îl reprezintă abilitatea sa de a modifica orice în plan virtual, în câteva minute. Clienții adora acest lucru!

Capturi de ecran
Exemple Live

Aussie biker – tururi ghidate pentru motociclete

Costume de baie Hive

Mai multe informaţii

Înapoi la lista de povestiri

Primește cele mai noi oferte prin email

Nu îți face griji, nu trimitem spam

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Login/Register access is temporary disabled
   Compară produse
   • Total (0)
   Compară
   0