Norman Haughton

Vorbind din perspectiva cuiva precaut în ceea ce privește cheltuielile, pot să confirm faptul că această unealtă a ajutat firma să economisească cel puțin 30.000$ în cheltuieli de dezvoltare pentru proiectul prototip pe care l-am lansat.


Norman Haughton

Norman Haughton ocupă funcția de IT Process Transformation Manager în cadrul Air Canada, care își are sediul în Toronto, Canada. Norman a folosit aplicația ASPRunnerPro, ca să dezvolte o aplicație web care să urmărească / înregistreze apelurile către Centrul de comandă pentru operațiuni ale terminalului stației de mentenanță a aeronavei.

Proiectul pilot a fost dezvoltat în doar câteva săptămâni. „Nu sunt dezvoltator de softuri și nici n-am știut cum să folosesc limbajul SQL. Acum sunt un dezvoltator de aplicații JAVA și VB. Vorbind din perspectiva cuiva precaut în ceea ce privește cheltuielile, pot să confirm faptul că acest instrument a ajutat firma să economisească cel puțin 35.000$ în cheltuieli de dezvoltare, pentru proiectul prototip ce care l-am lansat. De fapt, am această estimare de la o altă companie dezvoltatoare de softuri“, spune Norman.

Consumatorii finali (directorii, managerii de departament, analiștii BI) au socotit aplicația web ca fiind foarte intuitivă și ușor de folosit.

AirCanada app screenshot

Cel mai mare obstacol de depășit a fost acela de a configura mecanismul de dezvoltare astfel încât să conecteze diferitele surse de date sau servere; instalarea de drivere pentru fiecare tip de sursă de date a fost un proces obositor. Aș recomanda această unealtă oricărui analist de afaceri, care este în căutarea unei metode simple de a dezvolta un prototip web. Softurile ASPRunnerPro și MySQL merg mână-n mână cu ușurința dezvoltării și scalabilitatea. Proiectul la care lucram a fost un succes desăvârșit și a conferit o valoare incredibilă afacerii.

Instrumentul ne-a oferit o nouă perspectivă internă asupra dezvoltării de aplicații în medii RAD. Foarte simplu și ușor, interfața grafică (GUI) este foarte intuitivă, iar „SQLBuilder“ îi ajută, de fapt, pe utilizatorii lui să învețe și să înțeleagă limbajul structurat de interogare. Am avut parte de un suport incredibil din partea Xlinesoft, fără excepții, iar în ceea ce privește costul de dezvoltare, am avut parte de o asistență demnă de calificativul A+, la un preț demn de cel D. Bună treabă, băieți!

Înapoi la lista de povestiri

Primește cele mai noi oferte prin email

Nu îți face griji, nu trimitem spam

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Login/Register access is temporary disabled
   Compară produse
   • Total (0)
   Compară
   0