Kjeld Molvig

Atunci când poți avea pe cineva, care nu este de profesie programator, să-ți dezvolte o întreagă colecție de date și un sistem de raportare într-o zi, ai accelerat ciclurile de dezvoltare exponențial.

Kjeld Molvig

Kjeld Molvig conduce grupul format din membrii staff-ului biroului de dezvoltare internă din cadrul Departamentului de Sănătate Publică din San Francisco. Lucrează în domeniul IT de treizeci de ani, în principal în domeniul dezvoltării de proiecte în sistemul software.

Echipa mea este constituită din membrii staff-ului biroului de dezvoltare internă din cadrul Departamentului de Sănătate Publică din San Francisco. Lucrez în domeniul IT de treizeci de ani, în special în domeniul dezvoltării de proiecte. Dezvoltăm pentru platforma Microsoft: IIS, ASP, SQL Server 2000, 2005, 2008.

Ne extindem paginile generate cu ASPRunner prin intermediul organizației. În general, departamentul nostru este responsabil cu rapoartele. În trecut, am printat topuri de bare verzi și ne-am asigurat că sunt furnizate departamentelor din cadrul organizației. Următorul pas a fost generarea de foi de calcul în Excel și pregătirea lor pentru a fi disponibile departamentelor, prin intermediul rețelei de internet. Menirea noului model este aceea de a genera, în esență, aceiași informație și s-o facă disponibilă prin intermediul rețelei web. Este mult mai ușor pentru noi, iar utilizatorii preferă funcționalitatea aplicațiilor generate cu ASPRunner.

Am instrumente pe care le pot folosi pentru a genera pagini precum cele create cu ASPRunner. Dar frumusețea acestui produs este că pot pasa această sarcină membrilor staff-ului nostru, care nu sunt dezvoltatori web și care n-ar știi cum să scrie un singur rând în limbajele HTML și VB. Nu trebuie să știe acest lucru. Doar folosind interfața softului ASPRunner, generează site-uri de raportare puternice și chiar include formulare de colecții de date, în funcție de cum este nevoie.

San-Francisco public health department screenshot2

Eu însumi și împreună cu un alt programator creăm piesele de cod personalizate. Ceilalți membrii ai staff-ului le folosesc. Majoritatea pieselor de cod există pentru a asigura o urmă de audit complet, bazată pe conturile din Active Directory. În plus, adăugăm linkuri cu caracter dinamic în interiorul paginilor construite cu ajutorul ASPRunner, pentru a redirecționa utilizatorii către paginile care funcționează cu alte aplicații.

În cazul nostru, este dificil să dăm o cifră în dolari cu privire la impact. Mai degrabă, am adăugat atât de multă funcționalitate serviciilor noastre de raportare și le-am dus pe făgașe pe care nu le-am fi avut niciodată în vedere în trecut. Acum, livrăm aceleași informații, dar în locul unui păienjeniș de hârtii, iar ele pot fi stocate, filtrate și chiar exportate în fișiere Excel. Atunci când poți avea pe cineva, care nu este programator, să-ți dezvolte o întreagă colecție de date și un sistem de raportare într-o zi, ai accelerat ciclurile de dezvoltare exponențial.

Cred că cele mai impresionante aplicații ale noastre au fost o serie de liste de sarcini pe care le-am integrat direct în arhiva medicală electronică (EMR) a Spitalului General din San Francisco. Beneficiarii serviciilor oferite de sistemul de sănătate „Siemenes EMR“ pot accesa cu ușurință listele de sarcini generate cu ajutorul softului ASPRunner, fără ca măcar să știe că părăsesc aplicația EMR. Aceste liste de sarcini le permit membrilor staff-ului care se ocupă cu îngrijirea bolnavilor să depisteze o varietate de indicatori clinici cheie în cazul fiecărui pacient, iar asta oriunde în spital, în timp real. Încă o dată, aceste liste de sarcini au fost dezvoltate de o persoană care nu este programator. Aici se află o fotografie cu felul în care ASPRunner funcționează în interiorul „Siemens Lifetime Clinical Record“, din cadrul Spitalului General din San Francisco.

San-Francisco public health department screenshot1Formularul pentru Nurse Advice Line

San-Francisco public health department screenshot3
Înapoi la lista de povestiri

Primește cele mai noi oferte prin email

Nu îți face griji, nu trimitem spam

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Login/Register access is temporary disabled
   Compară produse
   • Total (0)
   Compară
   0