Brian Hipple

PHPRunner ne-a ajutat să economisim în jur de 7500$ pentru acest proiect și ne va ajuta să economisim chiar mai mult de atât, cu noi proiecte care se ivesc la orizont.

Brian Hipple

Brian Hipple este un inginer de sistem software cu o experiență profesională de mai bine de 20 de ani, în mare parte în domeniul programării în C++ și Java. El este în prezent manager într-o companie specializată în dezvoltarea lingvistică.

Dimensiunea și anvergura aplicației

Acest proiect a presupus dezvoltarea unei aplicații web pentru un centru de îngrijire asistată, care să gestioneze informațiile referitoare la spațiul rezidențial, pacienți, personalul medical, precum și pe cele legate de datele de contact și asigurările medicale.

Acest proiect cuprinde mai bine de 50 de tabele (iar numărul lor este în creștere) și câteva mii de dosare ale pacienților, al căror număr crește neîncetat, având în vedere faptul că migrația datelor a început.

Proiectul

Pentru a fi în concordanță cu standardele HIPAA (Actul de Portabilitate și de Responsabilitate al Asigurărilor de Sănătate) a trebuit să:

Criptăm toate datele cu caracter sensibil, inclusiv pe cele referitoare la SSN (Numărul de Asigurare Socială), a programele de asigurări de sănătate „Medicare“ și „Medicaid“, și a parolele în baza de date;

Folosim protocolul SSL(Secure Sockets Layer);

Restricționăm accesul prin autentificări securizate;

Păstrăm o pistă de audit;

Stabilim un timp limită pentru sesiunile de navigare;

Ascundem informațiile personale, precum cele referitoare la SSN(Numărul de Asigurare Socială), a programelor de asigurări de sănătate „Medicare“ și „Medicaid“, în modul de vizualizare (Ex. Formatul XXX-XX-9999 a fost folosit pentru SSN etc.)

PHPRunner a fost capabil să îndeplinească toate aceste cerințe cu ușurință.

Devreme ce mai multe join-uri au fost necesare în proiect, a trebuit să folosesc un cod personalizat pentru a actualiza tabelele reunite în ceea ce privește editările și adăugirile. Trebuind să reconstruiesc șabloanele pentru rapoartele din partea clienților ghidându-mă după principiile de asemănare, am complimentat acest cod personalizat cu legături părinte/copil, care au sosit împreună cu PHPRunner, direct din cutie, fiind necesară doar o configurație de bază.

În timpul elaborării proiectului, am fost capabil să-l actualizez sistematic cu cele mai noi versiuni, care au eliminat orice dificultate am întâlnit pe parcurs. Am primit o asistență promptă din partea echipei tehnice în procesul de criptare / decriptare, editare și actualizare a informațiilor din tabelele reunite, precum și asistență în elaborarea relaţiilor părinte/copil. Fără îndoială, a fost cea mai bună asistență tehnică pe care am primit-o în cei 20 de ani de carieră în materie de inginerie software. Fiecărei întrebări i s-a răspuns într-o manieră promptă, de multe ori prin mostre de cod. Acest lucru mi-a întărit decizia de a folosit PHPRunner pentru acest proiect și pentru multe altele în viitor.

În ceea ce privește ROI (Recuperarea investiției)

Proiectul a necesitat aproximativ zece săptămâni. Fără PHPRunner ar fi durat de cel puțin trei ori mai mult (treizeci de săptămâni). Aș estima că softul „PHPRunner“ ne-a ajutat să economisim în jur de 7500$ pentru acest proiect și ne va ajuta să economisim chiar mai mult de atât, cu noi proiecte care se ivesc la orizon.

Următorii pași

Principalul meu câştig este că, acum, știu cum să construiesc aplicații web sigure, cu ajutorul limbajului PHP. Cu piața dispozitivelor pentru telefonie mobilă care continuă să crească (iPhone, iPad, smart phone etc.), se deschide, pentru mine, o oportunitate de dezvoltare de software complet diferită. Nu mai trebuie să scriu codul nativ pentru fiecare dispozitiv în parte, ci pot să mă concentrez asupra generării de aplicații web, dat fiind faptul că browser-ul devine singura cerință.

Înapoi la lista de povestiri

Primește cele mai noi oferte prin email

Nu îți face griji, nu trimitem spam

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Login/Register access is temporary disabled
   Compară produse
   • Total (0)
   Compară
   0