Am încercat multe programe php RAD (cuprinse între 39$ și 2750$) în căutarea unui sistem ușor de folosit, dar puternic, pentru începători. Având puține cunoștințe în domeniu, a fost greu să pun întrebări despre aceste produse fără să cunosc limbajul specific și multe dintre nelămuririle mele au rămas fără răspuns. Asta până când am încercat versiunea demo a PHPRunner. De la prima mea nelămurire adresată echipei de suport tehnic până în prezent (care se referă cu ușurință la peste 100 de întrebări), încă aștept să pun o întrebare și răspunsul să vină după mai mult de 24 de ore.

Vince Puruczky
Ohio

Am creat cu ASPRunnerPro în cadrul Otis Belgium aplicații/instrumente toate pentru uz intern.

– un catalog cu piese pentru lifturi, benzi rulante și scări rulante – mai mult de 135.000 de piese + aprox. 45.000 de poze

– un sistem informatic pentru sondaje privind calitatea bazat pe note, analiză și verificări periodice (aprox 7.000 sondaje pe an)

– un sistem de apeluri cu taxă inversă

– un instrument pentru gestionarea depozitelor

– un sistem pentru păstrarea și gestionarea documentelor în format electronic

– o agendă telefonică

și alte aplicații utile.

Eric Van Dam
Otis, Belgia

Încă odată trebuie să-mi iau un moment să laud munca voastră. Ratând câteva actualizări, recent am trecut la versiunea PHPRunner 5.1. Am constatat că a evoluat la nivelul de instrument unic, stabil și surprinzător de cuprinzător, un salt imens față de versiunile anterioare.

Vă mulțumesc pentru îmbunătățirile constante asupra acestui produs exemplar.

Ralph Dratman
Dezvoltator Web

ASPRunner este primul instrument care, din fabrică, oferă tot ceea ce MS Access a promis pe diverse pagini web, dar nu a livrat niciodată. Cu adevărat un produs bine gândit ce a simplificat procesele noastre interne cu un minim efort de scriere a codului.

Lisa Hanges
Epharmalearning.com

Sunt foarte, foarte impresionat. Atât de impresionat încât l-am cumpărat în această dimineață. Voiam să cumpărăm IronSpeed, numai că l-am găsit la un preț exagerat pentru bugetul nostru și așteptări. Produsul vostru este prezentat corect și funcționează conform așteptărilor. Aveți un client foarte fericit.

Ian Gowen
Ferranti Technologies Ltd.

Apropo, acest program este minunat și doar în două zile a salvat compania de cheltuieli de peste 4000$ pe munca de programare externalizată. Ar fi trebuit să plătim unei companii din Orlando, așa că vă mulțumesc din nou, m-ați făcut un erou… Acum sper că îmi vor oferi o mărire de salariu. Hahaha!

Gary Blakely
Florida Heart Center

A funcționat cand am folosit versiunea de probă, iar echipa de suport tehnic este extraordinară.

Martin Demarest
Finger Lakes Webs

Încă odată vreau să vă spun cât de impresionant este programul vostru. Sunt un profesor de Tehnologia Informațiilor și Comunicării într-o școală deci nu stiu cât contează laudele mele. Dar vă pot spune că este extraordinar să găsești un program care este ușor de folosit și care funcționează atât de bine.

Ian Roller
Irlanda

Sunt foarte impresionat și vreau doar să vă mulțumesc. Acest program mi-a permis să fac 1000$ extra și m-a scutit de pierdere de timp și dureri de cap. Programul vostru este ceea ce am căutat ani de zile.

Dan Turner
Designer Web

Utilizând serviciile echipelor de suport tehnic ale unor companii recunoscute la nivel mondial, prin comparație, echipa voastră este una dintre cele mai bune din lume. Răbdarea lor și capacitatea de a înțelege situații culturale diferite, cât și răspunsurile prompte sunt incredibile. Programul este ușor de învățat, integrat și cel mai important, furnizează soluții foarte bune în mai multe limbi. Nu am nicio reținere să-l recomand altor companii sau utilizatori.

Dl. Tommy F.K. Hui
Fost Președinte Consultativ de Departament și Director al Universității Politehnice din Hong Kong