Soluții perfecte pentru site-ul tău

Aplicatiile PHPRunner sau ASPRunnerPro de la Xlinesoft iti ofera nu doar site-uri gata facute, la cheie, usor de modificat si personalizat, dar si o serie de sabloane utile pentru nevoile site-ului tau. Lideri in software de web design, Xlinesoft sunt acum prezenti in Romania, in exclusivitate prin Unicweb SRL.

Daca ai nevoie de adaugarea anumitor functionalitati si aplicatii la site-ul existent, cum ar fi de exemplu un sablon pentru facturi, sau pentru administrarea documentelor ori pentru citirea e-mailurilor sau un sablon pentru aplicatii mobile, ar trebui sa contactezi firma de web design care ti-a asigurat serviciile de realizare pagina web. Fiecare noua dezvoltare costa, astfel incat la final un site perfect functional si dotat cu aplicatiile necesare oricarui business modern inseamna un buget de minim cateva mii de euro.

Cu xlinesoft.ro poti sa lasi aceasta grija deoparte; nu numai ca poti integra in site-ul tau functionalitati noi fara sa apelezi la un specialist, dar poti aduce modificari si gestiona functionalitatile existente. De asemenea, poti crea oricate site-uri doresti fara sa mai platesti nimic altceva decat costul de licentiere care iti ofera acces la toate facilitatile.

Nu ai nevoie de cunostinte de programare pentru crearea unui site web. Nu ai grija dezvoltarilor continue pentru care e nevoie mereu de bani. Nu trebuie sa-ti faci griji ca vei intampina probleme in realizarea si mentenanta site-ului tau. Pe langa licenta de operare a soft-urilor de web builder, ai la dispozitie tutoriale detaliate, suport permanent in limba engleza si – cel mai important – versiuni demo pe care le pot descarca si testa gratuit.

Cu xlinesoft.ro si Unicweb poti descoperi cat de usor este sa creezi, sa gestionezi si sa dezvolti propriul tau site, fie ca ai un site de stiri, de imobiliare, de prezentare companie, un magazin online, etc. Obtine chiar acum controlul total al afacerii tale online si bucura-te de beneficiile profesionistilor. Programele noastre se comercializeaza online la nivel mondial si prin reprezentante exclusive din 30 de tari, printre care si Romania.

[dt_fancy_title title=”Vezi și…” title_align=”center” title_size=”h3″ title_color=”accent” separator_style=”double” el_width=”80″ title_bg=”disabled” separator_color=”default”]
[vc_basic_grid post_type=”page” max_items=”3″ style=”all” items_per_page=”10″ show_filter=”” element_width=”4″ gap=”20″ orderby=”rand” order=”ASC” filter_source=”category” filter_style=”default” filter_align=”center” filter_color=”grey” filter_size=”md” button_style=”rounded” button_color=”blue” button_size=”md” arrows_design=”none” arrows_position=”inside” arrows_color=”blue” paging_design=”radio_dots” paging_color=”grey” loop=”” autoplay=”-1″ item=”35880″ taxonomies=”29″]
Login/Register access is temporary disabled
Compară produse
  • Total (0)
Compară
0