Membri

Membri

Șablonul pentru membri îți permite să vinzi calitatea de membru pe site utilizatorilor, oferindu-le acces imediat și în timp real la zone restricționate doar pentru membri. În timp ce tu te concentrezi pe găsirea cliențior și oferirea conținutului, PayPal are grijă de toate plățile. (PayPal Instant Payment Notification activat).

Ce este Șablonul pentru Membri?

Șablonul pentru membri îți permite să vinzi calitatea de membru pe site utilizatorilor, oferindu-le acces imediat și în timp real la zone restricționate doar pentru membri. În timp ce tu te concentrezi pe găsirea cliențior și oferirea conținutului, PayPal are grijă de toate plățile. (PayPal Instant Payment Notification activat). Abonamentele sunt lunare pe pe viață. Poți seta prețuri diferite pentru fiecare abonament în parte.

Cum funcționează?

Să spunem că ai un site web de tip newsletter. În fiecare lună lansezi câte un nou articol și le salvezi pe toate într-o bază de date. Site-ul tău are atât de mult trafic încât îți dorești să începi să taxezi cititorii, oferind abonamente platite pentru accesul la arhivă.

Iată cum va funcționa acest lucru folosind șablonul pentru Membri:

  • Utilizatorii se înregistrează pe site.
  • Apoi, aceștia plătesc pentru tipul de abonament, adică lunar, anual, pe viață.
  • După ce plata este acceptată, utilizatorii se pot autentifica pe site. Dacă un utilizator încearcă să se autentifice înainte să plătească, sistemul va respinge autentificarea.
  • Ca și administrator poți stabili valabiliateta și prețurile abonamentelor: lunar, trimestrial, semestrial, pe viață.
  • Poți de asemenea să modifici email-urile de notificare privind înregistrarea și plățile pe care le primesc utilizatorii.

Publicarea

Odată ce ai terminat și esti gata să lansezi site-ul, îl poți urca pe server cu un singur clic.

Login/Register access is temporary disabled
Compară produse
  • Total (0)
Compară
0