Crearea rapidă a unui prototip în limbajul PHP folosind PHPRunner

(mai mult…)

Frank Rocco
Frank Rocco
Centrul medical „Elizabeth“

De vreme ce nu sunt un dezvoltator de software, am contat pe ideea că cineva trebuie să se fi gândit la această chestiune și să fi dezvoltat o unealtă care să rezolve problema.

(mai mult…)

Mat Banke
Mat Banke
Serena Software

Atunci când poți avea pe cineva, care nu este de profesie programator, să-ți dezvolte o întreagă colecție de date și un sistem de raportare într-o zi, ai accelerat ciclurile de dezvoltare exponențial.

(mai mult…)

Kjeld Molvig
Kjeld Molvig
Departamentul de Sănătate Publică din San Francisco

PHPRunner ne-a ajutat să economisim în jur de 7500$ pentru acest proiect și ne va ajuta să economisim chiar mai mult de atât, cu noi proiecte care se ivesc la orizont.

(mai mult…)

Brian Hipple
Brian Hipple
Dezvoltator IT pentru Life Spire Assisted Living

I-am sugerat clientului nostru un website care folosește un sistem software de tipul CMS (Sistem de Gestionare a Conținutului), dar nu exista nimic care să poată gestiona toate lucrurile de care clientul nostru avea nevoie, așa că am pornit de la zero, folosind PHPRunner.

(mai mult…)

Rob Daniel Katelyn
Rob, Daniel și Katelyn
Livelink, Australia

Ne-am hotărât să folosim softul PHPRunner pentru a dezvolta un prototip al unei aplicații operaționale. Interfața prototipului includea mai mult de o sută de ecrane și a fost dezvoltat într-o lună.

(mai mult…)

Mark Elkington
Mark Elkington
Biroul meteorologic „Hadley Centre“, Marea Britanie

Vorbind din perspectiva cuiva precaut în ceea ce privește cheltuielile, pot să confirm faptul că această unealtă a ajutat firma să economisească cel puțin 30.000$ în cheltuieli de dezvoltare pentru proiectul prototip pe care l-am lansat.

(mai mult…)

Norman Haughton
Norman Haughton
Air Canada Maintenance Operations

PHPRunner ne permite să inițiem pagini web construite în jurul unor baze de date în decursul a câteva ore, sau chiar mai puțin.

(mai mult…)

John Maines
John Maines
Sun Sentinel