Povești de succes în utilizarea de web builder-e integrate

Un web builder este un soft de creare site-uri web care pune la dispozitia utilizatorului o interfata integrata pentru realizarea de pagini web pentru site-uri, personalizarea sabloanelor, introducerea de aplicatii sau modificarea celor existente, fara efort si fara investitii mari.

Xlinesoft este unul dintre cei mai apreciati creatori de web buildere si pachete dedicate pentru a oferi posibilitatea clientilor finali sa realizeaza site-uri web fara cunostinte de programare avansate. Din 1999 si pana in acest moment, compania americana s-a extins la nivel mondial, avand la aceasta ora reprezentante exclusive in 30 de tari, printre care si Romania, prin intermediul xlinesoft.ro.

Oferind unelte extrem de utile pentru toti antreprenorii si liber profesionistii cu activitate online, pachetele de produse Xlinesoft sunt un real ajutor fie daca esti fotograf, fie daca esti directorul IT al unei companii aeriene. Integrarea aplicatiilor, usurinta utilizarii acestora, pachetele de sabloane gata facute (insa personalizabile si flexibile in utilizare), versatilitatea in baze de date precum si functionalitatile suplimentare, fac din web builderele Xlinesoft cele mai apreciate produse de profil.

Aria de utilizare a programelor Xlinesoft este incredibil de diversa: de la institutii mondiale precum ONU, Unesco, Ambasadele SUA, institutii de invatamant (Yale, University of South Carolina, University of Washington, etc.) pana la companii multinationale renumite (Bank of America, Bosch, Caterpillar, Dell, DHL, Hewlett Packard, Honeywell, IBM, Ikea, Johnson & Johnson, Intel, JP Morgan, Kraft Foods, Nokia, Siemens, Sony, etc.), dar si mii de clienti freelance sau companii mici si mijlocii – utilizeaza aceste programe ca instrumente de asistenta in gestionarea site-urilor si activitatilor lor online.

Un fotograf poate sa-si gestioneze rapid, simplu si eficient galeriile foto si portofoliul artistic de pe site-ul personal; o companie aeriana poate integra cu succes bazele de date ce contin comunicatiile intre turnul de control si aeronave; un site de stiri poate crea usor sondaje de opinie si arhive cu informatii, date si stiri; o farmacie naturista isi poate gestiona online bazele de date cu produse, stocuri, poate emite facturi si oferi clientilor module automatizate de plata, precum si multe alte facilitati.

Exemplele pot fi nenumarate caci aplicabilitatea acestor programe este valabila pentru orice tip de site online. Iar acum le puteti testa gratuit sau puteti urmari sesiunile live de lucru pentru a trece in revista toate facilitatile de care beneficiaza clientii Xlinesoft.

[dt_fancy_title title=”Vezi și…” title_align=”center” title_size=”h3″ title_color=”accent” separator_style=”double” el_width=”80″ title_bg=”disabled” separator_color=”default”]
[vc_basic_grid post_type=”page” max_items=”3″ style=”all” items_per_page=”10″ show_filter=”” element_width=”4″ gap=”20″ orderby=”rand” order=”ASC” filter_source=”category” filter_style=”default” filter_align=”center” filter_color=”grey” filter_size=”md” button_style=”rounded” button_color=”blue” button_size=”md” arrows_design=”none” arrows_position=”inside” arrows_color=”blue” paging_design=”radio_dots” paging_color=”grey” loop=”” autoplay=”-1″ item=”35880″ taxonomies=”29″]
Login/Register access is temporary disabled
Compară produse
  • Total (0)
Compară
0