Șabloane de proiecte PHPRunner

Un template este un framework care te ajută să creezi un website cu un efort mult mai mic și într-o perioadă de timp mult mai scurtă. Te poți gândi la un template ca la un punct de start al proiectului tău. Fiecare template include un proiect PHPRunner, pagini web deja construite și un script pentru crearea tabelelor în MySQL.

Templateurile sunt comfortabile pentru a începe un proiect. Utilizatorul nu trebuie să își facă griji cu vedere la crearea unei structuri de bază de date, sau tabele și nici chiar de layout-ul paginii web. Tot ceea ce trebuie să faci e să alegi template-ul dorit în PHPRunner și să îți faci proiectul.

PHPRunner oferă un număr mare de aplicații template a€“ website-uri themate deja făcute cu interfață grafică deja făcută și cu o bază de date structurată. Toate template-urile sunt ușor de folosit și complet customizabile. Template-ul poate fi folosit ca și website dedicat, sau poate fi integrat cu alte aplicații PHPRunner.

Currently available free templates
Cars

Classified

Events

Jobs

Knowledge Base

News

Paypal

Real Estate

Sporting

Vacation Houses

Pachet template-uri

Pentru a suplimenta lista aplicațiilor noastre built-in, vă oferim încă 3 templateuri , care alcătuie un pachet Template care vă pot îmbunătăți significant aplicația web. Pachetu template include Căruciorul de cumpărături, calendar și interfață de membri. Pachetul este disponibil pentru a fi cumpărat de către toți utilizatorii care folosesc PHPRunner și este 100% garantat că se va integra în celelalte proiect ale dumneavoastră.

Template surey

Template-ul survey vă ajută să vă construiți chestionare web care arată mult mai profesional. Vă puteți crea chestionare, puteți adaugă grupuri și întrebări, și puteți pune la dispoziție răspunsuri. O dată creat, chestionarul poate fi activat sau pus offline. Puteți schimbă interfața prin alegerea unui template vizual.

More info on Survey template

Quiz Template

Template-ul Quiz, va permite să construiți rapid și ușor teste simple pentru vizitatorii și studenții dumneavoastră.

More info on Quiz template

Primește cele mai noi oferte prin email

Nu îți face griji, nu trimitem spam

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Login/Register access is temporary disabled
   Compară produse
   • Total (0)
   Compară
   0