Îţi mulţumim pentru descărcarea PHPRunner, generatorul de cod PHP ce te ajută să economiseşti timp şi bani construind în doar câteva minute codul PHP pentru baza ta de date, ceea ce în mod normal ar dura câteva zile.

PHPRunner este sigur şi uşor de instalat şi folosit. Trebuie realizaţi următorii paşi pentru a instala PHPRunner:

Pasul Unu. Descarcă şi Salvează PHPRunner în calculator.
Pasul Doi. Instalează PHPRunner.
Pasul Trei. Începe să foloseşti PHPRunner.

Pasul Unu – descarcă şi salvează

Mai întâi mergi la adresa https://xlinesoft.ro/produs/phprunner-trial/
Apasă pe link-ul pentru descărcare PHPRunner – self-installing.

S-ar putea să fii întrebat dacă vrei să salvezi fişierul sau să-l rulezi din locaţia curentă. Dacă eşti întrebat acest lucru, selectează “Save”. Dacă nu, nu-ţi face griji – unele browsere vor selecta automat “Save”.

Starting download

Vei fi apoi rugat să selectezi directorul în care doreşti să salvezi programul sau fişierul, printr-o casetă de dialog “Save As” clasică. Fii atent ce director selectezi înainte de a apăsa butonul “Save”. Poţi salva fişierul pe Desktop pentru a-l găsi mai uşor după ce a fost descărcat complet.

Acum va începe descărcarea. Browser-ul te va ţine la curent cu evoluţia procesului prin afişarea unei bare de progres ce se umple pe măsură ce produsul se descarcă. De asemenea ţi se va aminti unde salvezi fişierul.

Observaţie: S-ar putea să vezi şi o casetă în dreptul căreia scrie “Close this dialog box when download completes”. Dacă apare, este util să o debifezi. Nu este obligatoriu, dar astfel va fi mai uşor să găseşti fişierul după ce l-ai descărcat.

Download progress

Pasul Doi – instalează PHPRunner

În funcţie de fişierul pe care îl descarci şi de viteza internetului, descărcarea poate dura între câteva secunde şi câteva minute. După ce fişierul a fost descărcat complet, dacă ai lăsat neselectată caseta “Close this dialog box when download completes”, vei vedea o casetă de dialog precum următoarea:

Download progress

Acum apasă pe butonul “Open” pentru a rula fişerul pe care l-ai descărcat. Din acest moment va porni programul de instalare, deci trebuie doar să urmezi instrucţiunile de pe ecran pentru a instala aplicaţia pe calculator. Dacă nu apare caseta de dialog “Download complete”, deschide directorul în care ai salvat fişierul şi fă dublu-clic pe iconiţa acestuia.

Pasul Trei – începe să foloseşti PHPRunner

După ce PHPRunner a fost instalat în calculator îl poţi rula cu dublu-clic pe iconiţa de pe desktop sau din Start -> Programs -> PHPRunner -> PHPRunner.

Simte-te liber să ne contactezi dacă ai orice întrebare lagată de instalarea sau utilizarea PHPRunner.

World Wide Web: https://www.xlinesoft.ro
Pune o întrebare: http://support.xlinesoft.com