Magazinul tău online la îndemână cu bani puțini

Indiferent ce produs sau serviciu vinzi, esti cel mai probabil constient de necesitatea ca afacerea ta sa fie prezenta online cat mai rapid. Daca nu dispui de un buget prea mare si nici nu vrei sa depinzi de firmele de web design, poate e momentul sa testezi gratuit aplicatiile noastre de e-commerce si sa realizezi fara efort, fara cunostinte de programare si fara investitii mari propriul magazin online la standard profesional, cu toate functionalitatile de mobile web design. Si ce e cel mai atractiv: nu ai nevoie de niciun fel de alte cunostinte de utilizare computer, altele decat cele care te-au adus pana aici!

Pachetele de sabloane pentru crearea unui site web vor conferi magazinului tau online o serie de functii si operatii care iti vor usura semnificativ activitatea:

  • Cos de cumparaturi;
  • Procesare automatizata a comenzilor si platilor online;
  • Integrarea cu bazele de date deja existente;
  • Gestionarea imaginilor si descrierilor de produse;
  • Gestiunea inventarului, a comenzilor si conturilor de clienti;
  • Editarea oricarui element al site-ului de e-commerce, personalizarea completa, rapid, usor si sigur.

Totul e simplu si la indemana cu xlinesoft.ro. Fiind partenerul exclusiv in Romania al celui mai apreciat producator american de programe de realizare site-uri si administrare de aplicatii web – suntem pregatiti sa te intampinam in comunitatea noastra de clienti multumiti.

Evident, foarte multi antreprenori prefera sa lase administrarea site-ului sau magazinului online pentru “firma de IT” angajata. Dar de ce sa depinzi de servicii extrenalizate pentru care platesti de multe ori sume piperate, cand acum poti sa le obtii singur? Mai ales daca te afli la inceput, aplicatiile noastre te pot ajuta sa pui pe picioare rapid afacerea ta online, nu e necesar sa te specializezi in vreun fel sau sa pierzi prea mult timp. Acum poti testa gratuit programele inainte de a le achizitiona, asa ca nu risti nimic. Afla si tu cat e de simplu, cu xlinesoft.ro!

[dt_fancy_title title=”Vezi și…” title_align=”center” title_size=”h3″ title_color=”accent” separator_style=”double” el_width=”80″ title_bg=”disabled” separator_color=”default”]
[vc_basic_grid post_type=”page” max_items=”3″ style=”all” items_per_page=”10″ show_filter=”” element_width=”4″ gap=”20″ orderby=”rand” order=”ASC” filter_source=”category” filter_style=”default” filter_align=”center” filter_color=”grey” filter_size=”md” button_style=”rounded” button_color=”blue” button_size=”md” arrows_design=”none” arrows_position=”inside” arrows_color=”blue” paging_design=”radio_dots” paging_color=”grey” loop=”” autoplay=”-1″ item=”35880″ taxonomies=”29″]
Login/Register access is temporary disabled
Compară produse
  • Total (0)
Compară
0