Ediția Enterprise

Ediția Enterprise este cel mai cuprinzător pachet din întreaga noastră gamă de produse. Include toate caracteristicile și funcționalitățile oferite de PHPRunner/ASPRunnerPro/ASPRunner.NET, plus:

Link-uri pentru achiziționare: (vei fi redirecționat către site-ul principal, în limba engleză)

[dt_divider style=”thin” /]

Constructor de Rapoarte și Diagrame Web

[dt_button size=”medium” style=”default” animation=”none” color_mode=”default” icon=”” icon_align=”left” color=”” link=”http://xlinesoft.com/livedemo/web” target_blank=”true”]Demo Live[/dt_button]

Rapoarte

reports
Constructorul de Rapoarte Web oferă o gamă largă de rapoarte, profesioniste și extrem de personalizabile, ce se realizează în doar câteva minute. Le poți construi singur, sau îi poți lăsa pe utilizatori să-și realizeze propriile rapoarte, prin selectarea datelor sursă, coloanelor, grupurilor și criteriilor de sortare. Constructorul de Rapoarte Web oferă o gamă largă de opțiuni de ieșire, precum MS Word și MS Excel.

[dt_divider style=”thin” /]

Diagrame

charts
La fel ca și Constructorul de Rapoarte Web, Constructorul de Diagrame Web îți permite să prelucrezi cu ușurință orice tip de date în diagrame web dinamice, bogat colorate și interactive. Poți alege din mai mult de 15 tipuri și stiluri de diagrame realizate profesionist, de la Grafice Liniare de bază până la Diagrame 3D foarte animate. Constructorul de Diagrame Web are o interfață prietenoasă și intuitivă, concepută atât pentru începători cât și pentru utilizatori avansați, fără a necesita programare.

[dt_divider style=”thin” /]

Constructor de Interogări

query_builder
Constructorul de Interogări te ajută să afișezi corect informațiile din baza de date. Poți face join-uri între tabele, aplica filtre, grupa și sorta date. Poți de asemenea să vezi interogările SQL brute și să previzualizezi rezultatele.

[dt_divider style=”thin” /]

Securitate

security
Poți refolosi setările stabilite în program pentru definirea drepturilor utilizatorilor și informațiilor publicate. Este foarte util în organizațiile mari, unde fiecare departament își realizează propriile rapoarte pe baza datelor oferite de departamentul IT. Fiecare raport sau grafic web poate fi definit ca public sau privat, putând fi configurate în continuare drepturile de citire și scriere.

[dt_divider style=”thin” /]

Criptarea Datelor

encryption
Criptarea Datelor îți permite să criptezi informațiile importante din baza de date precum numărul cardului bancar sau CNP-ul. Garantează siguranța informațiilor sensibile și faptul că acestea ajung doar la utilizatorii pentru care sunt destinate. Poți să optezi între o metoda de criptate database-based sau code-based, să selectezi câmpurile ce trebuie protejate și să introduci cheia de criptare.

Detalii:
PHPRunner | ASPRunnerPro | ASPRunner.NET

[dt_divider style=”thin” /]

Suport pentru Active Directory

active_directory
Autentificarea cu Active Directory le permite utilizatorilor să se autentifice în aplicația generată de PHPRunner/ASPRunnerPro folosind contul lor de pe un domeniu Active Directory. Opțiunea de autentificare automată permite unei persoane care este deja logată pe Windows să se autentifice automat și în aplicația generată. Poți folosi și opțiunea Permissions împreună cu autentificarea Active Directory.Detalii:
PHPRunner | ASPRunnerPro | ASPRunner.NET

Login/Register access is temporary disabled
Compară produse
  • Total (0)
Compară
0