Dezvoltă-ți site-ul fără să plătești nimic în plus

Ai nevoie ca site-ul tau sa fie disponibil pe smart phone si tableta dar nu ai fonduri pentru dezvoltare de mobile website design? Vrei sa integrezi baze de date, module de plati online, conturi de clienti, gestiune de comenzi, stocuri si un sistem de facturare pe site?

Acum nu mai trebuie sa platesti sute de euro dezvoltatorului tau web pentru fiecare functionalitate noua. Cu programele profesionale de la Xlinesoft vei putea face cu forte proprii ceea ce te costa pana acum o multime de bani. Vei reduce costurile si vei putea sa te concentrezi mai mult pe dezvoltarea afacerii tale.

Sablonul de facturare online este o aplicatie disponibila la cheie, ce iti permite toate operatiile de editare direct in pagina, creand simplu si usor facturi electronice pe care le poti edita, salva, tipari, exporta in PDF sau trimite pe mail prin linkuri securizate. Beneficiezi de rapoarte pe care le poti personaliza si o baza de date profesionale care sa te ajute in procesul de facturare.

Sablonul pentru aplicatii mobile te ajuta sa transformi fara efort site-ul tau intr-o versiune optimizata pentru dispozitive mobile (smart phone, tableta). Stiai ca in Romania peste 30% din traficul online se desfasoara deja de pe dispozitive mobile? Oferi simplu vizitatorilor tai o experienta de navigare perfecta si te asiguri ca fructifici toate sansele de a-ti creste traficul si vanzarile.

Pe xlinesoft.ro gasesti toate instrumentele de programare web precum si o serie variata de sabloane si aplicatii pe care le poti integra rapid in orice site nou sau existent. Le poti testa gratuit sau poti vedea sesiunile de lucru in format demo live inainte de a le cumpara. Toate solutiile noastre sunt gandite pentru a reduce dramatic costurile fiecarui business online si pentru a asigura performanta in utilizare pentru clienti amatori, fara cunostinte de programare. Incearca-le si tu gratuit chiar acum!

[dt_fancy_title title=”Vezi și…” title_align=”center” title_size=”h3″ title_color=”accent” separator_style=”double” el_width=”80″ title_bg=”disabled” separator_color=”default”]
[vc_basic_grid post_type=”page” max_items=”3″ style=”all” items_per_page=”10″ show_filter=”” element_width=”4″ gap=”20″ orderby=”rand” order=”ASC” filter_source=”category” filter_style=”default” filter_align=”center” filter_color=”grey” filter_size=”md” button_style=”rounded” button_color=”blue” button_size=”md” arrows_design=”none” arrows_position=”inside” arrows_color=”blue” paging_design=”radio_dots” paging_color=”grey” loop=”” autoplay=”-1″ item=”35880″ taxonomies=”29″]
Login/Register access is temporary disabled
Compară produse
  • Total (0)
Compară
0