Creează-ți un site fără să știi programare

Vrei sa-ti realizezi propriul site web si sa-l modifici cum doresti fara sa investesti mii de euro de fiecare data cand vrei sa personalizezi sau sa dezvolti propria pagina web? Vrei sa faci programare web profesionala si sa castigi bani din asta? Xlinesoft si Unicweb aduc in exclusivitate in Romania pachetul de aplicatii web cu care devii programator fara a trebui sa ai cunostinte in domeniu. Faci economii si iti imbunatatesti activitatea intr-un mod simplu si accesibil.

O excelenta solutie pentru liber profesionisti si freelanceri (fotografi, graficieni, designeri, artisti, etc.) dar si pentru companiile care doresc sa reduca semnificativ costurile cu serviciile externalizate de programare – solutiile de la xlinesoft.ro sunt metode usoare de creare site si aplicatii web, precum si instrumente perfecte de gestionare a acestora.

Impactul in costuri este major: daca pe langa efortul financiar initial necesar in crearea unui site web, sunt necesare costuri suplimentare cu optimizarea paginilor, realizarea de aplicatii integrate si dezvoltarea de functionalitati suplimentare, pachetul de la xlinesoft.ro (PHPRunner, ASPRunner Professional, ASPRunner.net, pachetele de sabloane pentru cos de cumparaturi, calendar si membri, sablonul de facturi, cel de Email Reader sau sablonul pentru administrarea documentelor, sau sablonul pentru aplicatii mobile) inseamna o singura investitie la un pret accesibil si realmente mii de euro economisiti ulterior.

Beneficiind de interfete facile, de module demo si demonstratii live, aplicatiile XlineSoft se pot testa gratuit inainte de achizitie si puteti studia toate functionalitatile pentru a descoperi cel mai prietenos software web pe care l-ati incercat pana acum.

Unicweb SRL este distribuitor exclusiv pentru Romania al produselor XlineSoft, cel mai apreciat producator american de aplicatii pentru programare web, prezent la nivel mondial prin 28 de distribuitori directi, printre care se numara si reprezentanta exclusiva pentru Romania. Printre clientii nostri se numara institutii si corporatii multinationale faimoase, precum si clienti de pe tot globul si din toate domeniile.

[dt_fancy_title title=”Vezi și…” title_align=”center” title_size=”h3″ title_color=”accent” separator_style=”double” el_width=”80″ title_bg=”disabled” separator_color=”default”]
[vc_basic_grid post_type=”page” max_items=”3″ style=”all” items_per_page=”3″ show_filter=”” element_width=”4″ gap=”20″ orderby=”rand” order=”ASC” filter_source=”category” filter_style=”default” filter_align=”center” filter_color=”grey” filter_size=”md” button_style=”rounded” button_color=”blue” button_size=”md” arrows_design=”none” arrows_position=”inside” arrows_color=”blue” paging_design=”radio_dots” paging_color=”grey” loop=”” autoplay=”-1″ item=”35880″ taxonomies=”29″]
Login/Register access is temporary disabled
Compară produse
  • Total (0)
Compară
0